Valutor:
Sverige

Sekretesspolicy


Denna webbplats bryr sig om din integritet. Denna sekretesspolicy talar om vilken information vi samlar på våra webbplatser och hur vi använder den. Om du väljer att besöka någon av våra webbsidor, är ditt besök omfattas av denna sekretesspolicy, och du samtycker till villkoren i det.

Kommunikation med oss. Vi har funktioner där du kan skicka information till oss (t.ex. när du kontaktar oss med frågor eller feedback). Vi får behålla din e-post och annan information som du skickar till oss för våra interna ändamål, och hjälpa oss att ge dig bättre.

Vi kan även samla in information såsom datum, tid, typ av webbläsare, navigering historia, och IP-adressen för alla besökare på vår webbplats (s). Vi använder denna information för vår inre säkerhet granskningsloggen, trendanalys, systemförvaltning, samt att samla in bred demografisk information om vår användarbas. Vi kan associera denna information med din personliga information. Genom att besöka våra webbplatser jakande samtycker du till vår insamling, användning och distribution av data.

Vi kan dela din information med tredje part med vilka vi har affärsförbindelser och i vissa fall, kan vi inte kontrollera eller känner till deras sekretesspraxis. Genom att besöka våra webbplatser jakande samtycker du till vår insamling, användning och distribution av data.

Vi kan dela (ge och ta emot) sammanställd information, som inte är personligt identifierbar, med andra. Denna information kan innehålla demografiska data såsom kön och / eller geografisk placering av grupper av användare, men det kommer inte att innehålla personlig information (till exempel ditt namn eller e-postadress). Vi använder samlade demografisk information om vår publik för att förbättra vår service, för forskningsändamål, marknadsföring / reklamsyfte och / eller för rapportering industrin, bland andra.

Säkerhet för alla personuppgifter är oerhört viktigt för oss. Vi sparar dina personuppgifter säkert, och använda särskilda förfaranden för att skydda den information som vi samlar in från förlust, missbruk, obehörig åtkomst eller avslöjande, ändring eller förstörelse.

Vi förbehåller oss rätten att modifiera, ändra eller på annat sätt uppdatera denna sekretesspolicy när som helst, så vi uppmanar dig att granska denna policy från tid till annan. Ändringar i denna integritetspolicy är effektiva när de publiceras och din fortsatta användning av våra webbplatser efter inlägg kommer att utgöra acceptans av, och avtal att vara bunden av dessa förändringar.